zondag 24 augustus 2014

De krant 8 weken voor 18 euro



Voor veel mensen is de krant tegenwoordig te duur. Meer dan 30 euro per maand betalen om iedere dag het nieuws in je brievenbus te krijgen, is voor velen nu eenmaal veel geld. Maar kranten hebben ook vaak wel een leuke aanbieding. Op dit moment kun je via Marktplaats de krant 8 weken lang lezen voor maar 18 euro. En dan heb je ook nog de keuze uit: de Volkskrant, het AD, Het Parool of Trouw.

Ook de digitale krant

Zodra je de bon hebt gekocht en afgerekend (kan ook met creditkaart) krijg je een link om via een bonnummer aan te geven welke krant je wilt ontvangen. Naast de papieren editie krijg je voor dit geld ook nog eens de digitale versie van het dagblad dat je hebt besteld. En je kunt ook nog aangeven wanneer je hem wilt ontvangen.

Aanbiedingen bij EuroClix

maandag 4 augustus 2014

Een reuzenkoffer voor weinig



Als ik naar Gambia reis neem ik altijd de wereld aan spullen mee voor mensen daar. Aan 1 koffer heb ik dan ook niet genoeg. Maar omdat ik zoveel mogelijk kilo's mee wil nemen, heb ik een koffer nodig die licht is en geen kilo's weegt.

Ik heb overal gekeken, omdat het ding ook niet kapot moet gaan en kwam uit bij de Kwantum. Die had enorme koffers staan in allerlei kleuren voor slechts 40 euro. Met een quasi zacht materiaal. Sterk genoeg om te beschermen, maar niet hard genoeg om zwaar te zijn. Ik heb er de vorige keer maar liefst 23 paar schoenen mee vervoerd. En nog heel veel andere zaken.

Sparen bij Kwantum

Het leuke bij diezelfde Kwantum is ook nog eens dat je kunt sparen voor je volgende aankoop. Je registreert wat je gekocht hebt en daar krijg je punten voor. En daar kun je dan na verloop van tijd weer wat leuks voor kopen. Wie nog op vakantie moet: ga eens langs bij de Kwantum. In de webwinkel staan de koffers niet meer (er is ook nog een kleiner exemplaar voor 30 euro), maar ik heb gecheckt en in de winkels staan ze nog wel. In blauw, roze, zwart onder andere.

Aanbiedingen bij EuroClix