dinsdag 13 januari 2015

Goedkoop en leuk of lekker: Goedkope pechhulp via je eigen Vakgarage

Goedkoop en leuk of lekker: Goedkope pechhulp via je eigen Vakgarage: Goedkope pechhulp via je eigen Vakgarage voor maar 5 tientjes. Het kan tegenwoordig. Stond ik vorig jaar nog blauw van de kou na een lange...

Goedkope pechhulp via je eigen Vakgarage



Goedkope pechhulp via je eigen Vakgarage voor maar 5 tientjes. Het kan tegenwoordig. Stond ik vorig jaar nog blauw van de kou na een lange dag vergaderen langs de kant van de weg en moest ik een dikke tweehonderd euro aftikken voor een ANWB abonnementje, omdat ik toen net lid af was geworden.

Ontevreden over de ANWB
Ik had dat gedaan omdat ik helemaal niet tevreden was over de service. En toen ik daar een klacht over had ingediend, was een excuus nog te veel. Dus toen was ik er klaar mee. Overigens zijn de mannen van de wegenwacht zelf (ik heb nog nooit een vrouw getroffen) altijd alleraardigst. Dus aan hen ligt het niet. Maar goed ik was dus tegen wil en dank weer lid geworden, maar kreeg toen op het einde van het jaar weer een brief van de ANWB.

Andere tarieven ANWB en anderen krijgen geen hulp meer in mijn auto
De tarieven veranderden, wie in mijn auto reed kreeg geen hulp als dat nodig was. Ook het vervangende vervoer was niet meer bij de prijs inbegrepen. Wel woonplaatshulp. Maar wat moet ik met woonplaatshulp als ik een goede garage in de buurt heb? Ik was het dus wat zat die wegenwacht en heb gelukkig op tijd opgezegd. Dat moet ergens voor november, anders zit je er weer een jaar aan vast. Hoe dat kan snap ik ook niet, want met andere abonnementen is alles per maand opzegbaar, maar blijkbaar heeft de ANWB haar eigen regels. Die arrogantie maakt ook dat ik niet meer zo voor die hele organisatie ben.

Vakgarage: uitgebreide pechhulp
Maar mijn toch al redelijk oude bakje heeft wel eens kuren, dus ik zat te bedenken waar ik dan terecht moest voor pechhulp. Kreeg ik een rekening van mijn eigenste Vakgarage, zat daar een folder bij in. Van pechhulp. Voor een schijntje van wat anderen berekenen en met allerlei voorzieningen. Voor een auto die jonger is dan 10 jaar betaal je 49,95, voor eentje die ouder is een tientje meer. Mij bakkie kost dus 59,95 per jaar.

Vervangend vervoer
De hulp wordt gegeven in heel Europa en ook in je woonplaats. Dat zit er gewoon bij in. En inclusief vervangend vervoer. Bij de ANWB ben je daar voor een godsvermogen kwijt, (157 euro) bij de Vakgarage Pechhulp heb je tenminste hulp voor een fatsoenlijk bedrag. En wie een caravan heeft of een aanhangwagen: zit er allemaal bij in. En ook mooi: je abonnement wordt niet automatisch verlengd. Ze helpen je ook nog met overstappen als je dat wilt. Je belt met een algemeen telefoonnummer en je wordt geholpen door Route Mobiel. Ik ben om en inmiddels lid. En fijn gevoel voor dat bedrag. En Garage Aukema heeft me even geholpen het aan te vragen, want de enige voorwaarde is wel dat je je auto in onderhoud hebt bij de Vakgarage.

zaterdag 3 januari 2015

Scapino: mooi 25 procent korting op al afgeprijsde laarzen

Scapino: mooi 25 procent korting op laarzen en daar baal ik van. Maar jullie kunnen er nog wel van profiteren.

Net twee weken geleden heb ik een paar laarzen gekocht bij de Scapino. Lekkere stoere stappers met flink wat profiel. Ik ben ermee klaar voor de winter. Maar ik had beter even kunnen wachten, want diezelfde laarzen liggen nu niet voor 60, maar voor 45 euro in de winkel en in het schap van de internetwinkel. Dacht ik. Want inmiddels staan ze voor 30 op de site. Er gaat dus nog meer af. Dat maakt het nog interessanter.

Alleen dameslaarzen in de uitverkoop
Dat is dus mooi voordeel. Het aanbod geldt overigens op dit moment wel alleen voor de dameslaarzen, bij de heren heb ik dit aanbod nog niet gezien. In de winkel zag ik ook nog dat op bepaalde andere artikelen andere kortingen golden. Het tweede artikel van iets voor 5 euro. Vooral veel sportzaken, dus dat is alleen interessant als je dat nodig hebt.



Maar de aanbieding van de laarzen is interessant. Ook kun je ze online bestellen stel dat je maat niet meer in de winkel ligt of je geen zin hebt om de kou in te gaan. En je kunt ze dan ophalen in de winkel. Kun je ze direct ruilen als je ze toch niet wilt. Ook leuk voor volgend jaar alvast, mocht je daar behoefte aan hebben.
Meer informatie op www.scapino.nl