woensdag 19 november 2014

Euroclix kredietkaart: een creditcard waar je geld mee spaart

Creditkaart waar je geld mee spaart
De Euroxclix kredietkaart is een creditkaart waar je geld mee spaart. Dat lijkt wat raar, maar het is het niet. Bij elke betaling die je doet, worden namelijk punten bijgeschreven op je Euroclix account. En dat kan in de loop der tijden aardig oplopen. Zo heb ik met mijn lidmaatschap van Euroclix al honderden euro's bijeen gespaard. Als je goed oplet, wordt je bovendien dubbel betaald.

Lid worden van Euroclix
Voorwaarde is wel dat je lid wordt van Euroclix. Dit is een spaarprogramma, waarbij je regelmatig mails krijgt toegestuurd. Je moet daar op klikken en daarvoor krijg je een kleine beloning. Vanzelfsprekend zijn dit altijd aanbiedingen van bedrijven die je iets willen verkopen. Maar vaak zitten daar hele aardige aanbiedingen tussen die je soms gewoon net nodig hebt. Als je producten koopt, krijg je overigens veel meer kliks en dat kan oplopen tot wel tien euro.

Weekendaanbiedingen
Verder heeft Euroxlic weekendaanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen met het hoogste aantal kliks. De aanbiedingen op zich is al voordelig, maar je krijgt dan ook nog eens heel veel kliks. Zitten er toch al zaken tussen die je wilde aanschaffen, dan heb je daarmee alleen maar voordeel.

Sparen
Wil je zo efficient mogelijk sparen dan kun je de site van Euroclix zo instellen dat al je aankopen die je doet via het internet langs het systeem lopen. Bedrijven die zijn aangesloten - en dat zijn er nogal wat - zorgen er dan vervolgens voor dat jij spaart met de aankoop die je doet. Op die manier krijg je voor alles wat je koopt kortingen. Op de site van Euroclix staat vermeld hoeveel korting je krijgt bij welk bedrijf. Als je dan vervolgens doorlinkt naar het bedrijf, worden de punten later op je lidmaatschap bijgeschreven. Die punten vormen dus je korting. Daarnaast zijn er dan nog aanbiedingen die anderen dus niet krijgen. Dat is ook het voordeel van het lidmaatschap. Hoe meer punten je bovendien spaart hoe hoger de waarde er van wordt. Het bedrag laten staan heeft dus alleen maar voordelen.

Meedoen aan onderzoek
Bijzonder lucratief is ook het meedoen aan onderzoeken van onderzoeksbureaus. Nadat je allerlei informatie hebt ingevuld over je persoonlijke situatie (ook daarvoor krijg je dan weer punten) en je aangeeft dat je mee wilt doen aan onderzoeken, word je benaderd voor enquetes. Die kunnen over van alles en nog wat gaan: van je energieverbruik tot welke ziektes je hebt en van je politieke voorkeur tot welke tv programma's je leuk vindt. Het meedoen aan onderzoeken levert vaak relatief veel punten op. Vooraf wordt aangegeven hoeveel tijd je ermee kwijt bent. Wil je niet meedoen met een onderzoek of heb je de tijd niet, dan kun je gewoon wegklikken.

De Euroclix creditkaart
Dubbel verdienen kun je met de Euroclix creditkaart. Hoe doe je dat? Je doet een bestelling via de site van Euroclix. Voor die bestelling op zich krijg je al punten. Dan betaal je met de kredietkaart en daarvoor krijg je dan weer eens punten. Als je het slim aanpakt, kun je dus voor elke aankoop lekker door sparen. Overigens kun je natuurlijk met die kredietkaart ook in hotels, restaurants, benzinepompen, winkels en in het buitenland betalen. Dan heb je niet het voordeel van de dubbele clix, maar ontvang je per betaling wel de punten.

Niet iedereen krijgt een creditkaart
Overigens krijgt niet iedereen zomaar een kredietkaart. Mensen moeten daarvoor hun inkomensgegevens opgeven en die worden gecheckt. Weet je van jezelf dat je snel te geld uitgeeft of het overzicht snel kwijt bent, dan is een kredietkaart voor jou ook niet zo geschikt. Dan kun je beter dat wat je in je beurs hebt en wat je op de bank hebt staan bijhouden. Overigens geldt dat ook voor het spaarsysteem van Euroclix. Je moet geen dingen bestellen omdat je nu zo graag punten wilt sparen of omdat je denkt dat je daarmee allemaal koopjes hebt. Geef alleen uit wat je hebt, koop alleen wat je nodig hebt, maar koop dat wel op een wijze manier. En als je het dan uitgeeft, kun je dat heel goed doen met Euroclix omdat zij je daarvoor belonen.

Aanbiedingen bij EuroClix

Geen opmerkingen:

Een reactie posten