zondag 16 november 2014

Goedkope Sinterklaascadeautjes: uitverkoop en speciale sintavonden

Goedkope Sinterklaascadeautjes halen. Wie wil dat nu niet? Natuurlijk kun je het hele jaar daar al rekening mee houden, maar wie nu nog moet gaan shoppen heeft een paar mogelijkheden om goedkoper uit te zijn. Veel winkel hebben zo voor Sinterklaas namelijk speciale avonden waarop mensen extra korting krijgen. Er zullen ongetwijfeld meer winkel zijn die dit doen, maar hier is een beperkt overzicht.



Kruidvat 25 procent korting op speelgoed

Kruidvat heeft op woensdag 19 november een extra avond van 17.00 tot 20.00 uur. Mensen met een Kruidvat kaart krijgen daarvoor een uitnodiging. Interessant, want speelgoed gaat met 25 procent korting weg. Op andere artikelen wordt 20 procent korting gegeven (dit zijn extra dure artikelen die je misschien anders niet zo snel zou kopen) De klant krijgt verder nog 2 persoonlijke aanbiedingen. Het gaat dan om verzorgingsproducten.

Uitverkoop C&A

Ook C&A doet haar producten in de ramsj. Van 13 tot 19 november kunnen mensen online meer dan 1000 afgeprijsde artikelen kopen. Wie zich ook nog eens registreert voor de nieuwsbrief krijgt daarboven op nog eens 10 procent korting.

Klantenavond Didi:40 procent korting

Didi heeft speciale klantenavonden op 17,18 en 19 november. Tussen 16.00 en 20.00 uur krijgen klanten maar liefst 40 procent korting op de hele najaarscollectie. Leuk als je nog een leuke trui, jas of iets anders moet kopen voor moeder, dochter of vriendin. Wel op uitnodiging, dus voor mensen met een klantenkaart.



Ladiesnight Marskramer

Ook Marskramer pakt uit. Op 19 november kunnen mensen zowel op de website als in de winkel profiteren van 15 procent korting op alles. Wie voor meer dan 10 euro koopt, krijgt bovendien ook nog eens een gratis goodiebag (wel op is op) Zowel in de winkel als op de website is dit goedkoper shoppen van 18.00 tot 20.00 uur.

Kwantum: inkopen doen voor Sint en je spullen gratis voor de kerst
Bij Kwantum een heel bijzondere actie. Wie voor 6 december zijn kerstspullen in de winkel koopt, krijgt een cheque ter waarde van het hele aankoopbedrag aan kerstspullen terug. Deze waardecheque is in de periode van 7 tot en met 31 december in de winkel te verzilveren.




Spaar geld met EuroClix

Geen opmerkingen:

Een reactie posten