zondag 2 december 2018

Last minute sinterklaascadeautje: bon voor de sauna




Nog een paar dagen en dan gaan de meeste mensen weer los met hun surpriseavond. Anderen doen dat vandaag nog of zijn al bezig. Heb je nog een cadeautje nodig voor iemand en weet je niks: de saunabon van de Hema vind ik zelf een leuke surprise voor in de schoen. Je kunt er natuurlijk van alles bij doen om het op te leuken: een handdoek of een gedicht dat rijmt op naakt.


Keuze uit hele dag of avond

Het mooie vind ik dat je de keuze hebt voor verschillende bonnen: eentje voor de hele dag als je heel royaal wilt zijn (nog geen 20 of te wel 19.95 euro) en eentje vanaf 18.00 uur (of in sommige gevallen eerder) voor nog geen 17 (16.50) euro. En er zit dan ook nog een glas chocomelk bij die prijs in.

Keuze uit 18 sauna's van de Welness Groep

Weet je dat mensen fervent saunagangers zijn, dan hebben ze met deze bon ook nog het voordeel dat ze zelf kunnen kiezen naar welke sauna ze willen. Zo ga ik graag naar de damesavond op de maand in Sauna de Woudfennen. Maar wil je met je (mannelijke) partner dan kan dan ook op een andere dag of avond. Je kunt er namelijk mee naar de sauna in 18 plaatsen (van de Welness Groep) verspreid over heel Nederland. De keuze is reuze dus zou ik zo zeggen en voor een saunaganger is het altijd leuk om zoiets te krijgen.

Alleen vandaag nog te koop via internet

Wel opschieten, want de bon is alleen vandaag nog te koop. En voordat degene naar de sauna gaat wel even reserveren, want anders sta je voor niks voor de deur. Even een belletje vaak en dan is het geregeld. Met de kerst zijn ze ook geldig, maar dan betaal je nog wel iets bij. Voor jezelf misschien niet zo’n probleem, maar als je het als cadeau geeft misschien handig om er nog 5 euro bij te doen in een envelopje. Of gewoon lekker meegaan en er dan een (kerst)diner bij pakken. Weer eens wat anders.

Foto: Pixabay




Geen opmerkingen:

Een reactie posten